V-Radio: Einde van tijdperk voor radiotalent

V-Radio stopt met uitzenden. Dit vanwege een strategische heroriëntatie bij Veronica. Eerder viel al het alternatieve radiostation Kink FM ten prooi aan diezelfde herziening.

De afgelopen drie jaar is V-Radio de kweekvijver geweest voor jonge, veelbelovende radiotalenten. Toch heeft V-Ventures, een dochteronderneming van Veronica, besloten te stoppen met de V-Academy, waar ook V-Radio deel van uitmaakt. Er zal ook geen vervangend of nieuw initiatief voor terugkomen omdat V-Ventures stopt met op consumenten gerichte media.

Reacties
V-Radio-presentator Tom Jessen (programma KorTom) laat weten “Na het stopzetten van Kink FM voelde ik al nattigheid. Het kwam dan ook niet als een complete verassing toen ik hoorde dat het ook voor V-Radio einde verhaal was. In het begin viel het nieuws wel een beetje rauw op mijn dak. Ik heb een hoop geleerd en het is jammer maar het dwingt iedereen wel om verder te kijken.”

Ook Kenneth Steffers (Stashpress) zegt het jammer te vinden dat het radiostation er mee stopt. “Twee jaar lang ben ik regelmatig te horen geweest bij V-Radio. Hoewel mijn stem nog geen vijf minuten per week door de ether vloog, heb ik een hoop geleerd van Tom.” De toekomst van Tom ziet Kenneth rooskleurig in. “Tom is een van de grootste radiotalenten die ik in de voorbije jaren heb ontmoet. Met zijn professionaliteit en gedrevenheid moet het hem lukken om binnenkort de overstap te maken naar een ander station.”

Benieuwd hoe het Tom de komende tijd zal vergaan? Volg hem dan op Twitter. Speciaal voor Stashpress heeft V-Radio de laatste column van Kenneth beschikbaar gesteld. Deze kun je hieronder terugluisteren:

One thought on “V-Radio: Einde van tijdperk voor radiotalent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 7 =