'Mogelijke fusie Leefbaar Rotterdam en PVV'

‘EEN RECHTSE FRONTLINIE IN DE MAASSTAD’

Ronald Sørensen van Leefbaar Rotterdam / Zuid-Holland sluit niet uit dat ‘zijn’ partij op den duur zal fuseren met de PVV. “Dit om één rechtse frontlinie te kunnen vormen in de Maasstad,” aldus het Zuid-Hollandse statenlid.

Sørensen zei dit gisteren nadat hij wordt gespot op de verkiezingsavond van de PVV Zuid-Holland. Nee, ik hoef niet bij mijn eigen fractie te zijn. Leefbaar Rotterdam deed deze verkiezingen niet mee, zo zegt hij. We wilde de PVV niet in de weg zitten qua stemvergaring omdat onze standpunten aardig met elkaar overeen komen. Op de vraag wanneer een fusie tussen de partijen zal volgen neemt Sørensen een stapje terug: Dat is niet aan mij, maar het zou zomaar kunnen dat Leefbaar Rotterdam zich op den duur samenvoegd met de PVV en dan zal onze partij ook die naam gaan dragen.

Het blijft nog even gissen, maar het is duidelijk dat Leefbaar Rotterdam heeft nagedacht over haar toekomst. De PVV kan nog niet ingaan op de uitspraken van Sørensen maar wil deze ook niet tegenspreken. Wordt onherroepelijk vervolgd.

© Dit bericht is gemarkeerd als [STASHPRESS EXCLUSIEF]
Berichtgeving omtrent dit onderwerp is toegestaan, echter uitsluitend met vermelding van STASHPRESS en / of Kenneth Steffers als primaire nieuwsbron.

681 thoughts on “'Mogelijke fusie Leefbaar Rotterdam en PVV'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 1 =