Leefbaar Rotterdam wordt niet opgeheven

Eerder maakte STASHPRESS melding van een mogelijk fusie tussen het lokale Leefbaar Rotterdam en de landelijke PVV. Deze uitspraak was getekend uit de mond van Leefbaar-coryfee Ronald Sørensen. Nadat hij onlangs bekend maakte een overstap naar de Eerste Kamer van de PVV te maken, bleef de vraag rijzen: Is dit ook meteen het einde van Leefbaar Rotterdam?

Vandaag kwam het verlossende antwoord. Sørensen heeft, na het nuttigen van iets teveel borrels tijdens de verkiezingsavond van de PVV, zijn tong te lang laten walsen. Susan Dom, communicatieadviseur van Leefbaar Rotterdam laat desgewenst weten: Leefbaar Rotterdam en de PVV gaan niet fuseren. Ronald Sørensen gaat inderdaad voor de PVV naar de Eerste Kamer, met als gevolg dat hij de gemeenteraad van Rotterdam zal verlaten. Wel blijft hij nog in de raad van advies van onze partij. Leefbaar Rotterdam blijft echter wat het is: Een lokale partij, alleen voor de échte Rotterdammers.

© Dit bericht is exclusief verbonden aan STASHPRESS. Nieuwsvermelding van bovenstaand artikel is toegestaan hetzij vermelding van STASHPRESS als primaire bron.

One thought on “Leefbaar Rotterdam wordt niet opgeheven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 3 =