Hoge hakken, echte kunst

Hoge hakken. We kennen ze van jonge meisjes die er nog een beetje onwennig op lopen. We kennen ze van modeshows waar ze lijnrecht flaneren, als over een waterpas. Maar wist je dat je ook je muziek ermee kunt beluisteren? Dat je er zelfs op kunt schaatsen? De mogelijkheden van de hoge hak zijn ongekend.


Liefkozend de ‘Skate Moss’ genoemd. Een nuchtere Fries als Doutzen Kroes zou zeggen: Laat de Elfstedentocht maar komen! Je hebt de schaatshakken in vele soorten en maten, maar de echte durfal zal ze voorlopig in het buitenland moeten bestellen. Dat kan bijvoorbeeld via deze website. Aan deze stiletto schaats van Dsquared2 hangt wel een prijskaartje van 1.000 euro. Het kan ook goedkoper: Via de (retro) online community Second Life. Daar zijn ze inmiddels ook al ingeburgerd.


Als nerd zijnde wil je wel een dame aan je arm die je evenaard qua stijl. Dat hoeft niet te betekenen dat ze op Crocs de deur uit moet. Je kunt ook twee werelden combineren: Die van de Star Wars-freak en die van de modebewuste vrouw. Zie hier, de Star Wars Heel.


Wat nu als je gek bent op pumps, maar je hebt geen zin om je voeten te vernederen? Dan sluit je ze gewoon aan op je platenspeler, computer, iPod of televisie. De Speaker Pump is verkrijgbaar in verschillende creaties. ‘Pump up the volume!’


Gek op het bakken van taarten? Anno 2011 kan de taartschep van oma echt niet meer. Voortaan serveer je je bakcreatie op het bordje met de vindingrijke Heel Cake Server. Dat wordt smullen met een naaldscherp randje!


Een saai kantoor komt de inspiratie niet ten goede. Met de Pump Tape Dispender is in ieder geval het rolletje plakband op verantwoorde wijze weggewerkt. Als je dan toch bezig bent: Je notitieblok kun je altijd nog wegwerken in een handzaam tasje

4 thoughts on “Hoge hakken, echte kunst

  1. De “Speaker Pumps” zijn te gek! En; geen van allen is praktisch. Maar dat is een niet vereist criterium voor de “kunst(en)”. Leuke post! ­čśë

  2. Wow, fantastic blog about (mostly) European Affairs and a bit of fashion. I love the pumps that you show on your blog! The overall look of your site is wonderful, as well as the content. Thanks for your article about pumps, while your pieces around the (unknown in the U.S.) Eastern Europe.

    Greetings from the United States by Dezenzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 8 =