Disclaimer

► Vrijwaringsclausule

Stashpress besteedt continue zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op deze nieuwsblog.

Het is mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Ondanks de onafhankelijke houding en scherpe maar onderbouwde journalistieke pen is het helaas niet altijd mogelijk fouten te voorkomen. STASHMI is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen van bezoekers van Stashpress.

De informatie van derden waarvan je via links op Stashpress kennisneemt geeft niet de mening en boodschap van Stashpress weer. Stashpress sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via deze nieuwsblog is verkregen.

Mocht u een bericht overnemen uit de categorie Stashpress Exclusief, dan gaat Stashpress er vanuit dat u ook melding maakt van de primaire bron en / of de naam Kenneth Steffers. Dit om misverstanden en / of plagiaat te voorkomen. Anderzijds zal Stashpress dit ook voor eigen rekening in acht nemen. Mocht dit er aan de kant van Stashpress, om welke redenen dan ook, een keer bij inschieten: Schroom niet om contact op te nemen via de contactpagina. Stashpress zal deze fout dan binnen 24 uur of hooguit vijf werkdagen herstellen.

© 2011-2014 Stashpress: Alle rechten voorbehouden. Deze blog is onderdeel van STASHMI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 5 =